Győri üzemünk munkatársai idei csapatépítő programjukat szintén július első hétvégéjéhez kötötték. Egy családi pincészetre esett a választásuk Balatoncsicsón, ahol apa és fia látta őket vendégül. Érkezésük után aperitiffel és házi pogácsával kínálták őket. Az első programjuk egy sétával egybekötött birtokbejárás volt, közben Szabó úr, a pincészet és a birtok tulajdonosa mesélt nekik a szőlészetről, tevékenységeikről és eredményeikről. Mivel a birtok hatalmas volt, útközben több pihenőt is tartottak, melyen hűsítővel kínálták őket. Megérkeztek a pincészethez, ahol hangulatos nyitott terasz és kerthelyiség tárult eléjük. Innen a Balatont is látták. Volt részük egy finom ebédben, amit Szabó úr készített, majd később borkóstoló következett. A szombat hátralévő részét beszélgetéssel töltötték és egy uzsonnával zárták. Jó
hangulatban és tartalmasan telt el a nap.