+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2018-09-28 07:52:19

Tabletátadó és tanulói csapatépítő

2018. szeptember 17 - én a Borsodi Műhely Kft- győri központjában immár hagyományosnak mondható - egy a digitális szakmai tananyag elérése szolgáló céges tablet-átadóval egybekötött tanulói csapatépítőn vettek részt tanulóink. A céges rendezvényen a kisújszállási telephelyről tizenegy, a szombathelyi telephelyről három és a győri telephelyről további tizenhárom diáknak adta át ügyvezetőnk Horváthné Borsodi Mónika az eszközöket.

Az átadót követően egy cégbemutató után megismerkedtek a diákok a Borsodi cégcsoport központi telephelyén megjelenő technológiákkal, valamint a hőkezeléssel és a K+F csoport innovatív tevékenységével is. A délutánt egy jó hangulatú játékkal zártuk a győri szabaduló pincében.

Másnap 18-án a kisújszállási csapattal Szombathely felé vettük az irányt, hogy az ottani telephelyet és magát a várost is megismerjék tanulóink. Itt szintén egy alapos és mindenre kiterjedő cégbejáráson sikerült résztvenni a tanulóknak.

Az első visszajelzések alapján megállapítható, hogy idén is sikeres rendezvényt zártunk a Borsodis tanulóképzés tízedik jubileumi évében.