Nyitott kapuk napja – a Lukács iskolában | Borsodi Műhely

+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2018-11-13 17:32:32

Nyitott kapuk napja – a Lukács iskolában

2018. 11. 13 - án a hagyományoknak megfelelően közel 500 pályaválasztó diák és szülő kereste fel partnerintézményünket a győri Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziumot. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a pályaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos diákok számára, hogy pontos tájékoztatást kapjanak az iskolában oktatott szakmákról.

A Borsodi Műhely Kft. önálló standdal jelentkezett, ahol a tanulók és szüleik megismerhették a cégnél folyó duális szakképzés alapjait, az AUDI-val közös képzési projektünket, oktatott szakmáinkat, illetve vázoltuk számukra azt a juttatási csomagot, amit cégünk kínál a diákok számára.

Úgy tapasztaltuk egyre népszerűbb a pályaválasztók körében az, amikor a szakmai képzésen túl egy jövőképet, egy bejárható életpályát is mutatunk a diákoknak. Kihangsúlyoztuk, hogy a szerződött diákjaink nálunk munkatársként, kollégaként vannak megbecsülve, ők is a Borsodi-s csapat tagjaivá válnak.

Egyre inkább megfigyelhető egy másik tendencia - megerősödött Győr térségének vonzereje – voltak érdeklődők Dél-Dunántúlról, Alföldről, Vas megyéből, de még a határon túlról – Erdélyből és Kárpátaljáról is.

Úgy gondoljuk egy sikeres és hasznos rendezvényen vagyunk túl.