Nyílt nap – a Lukács iskolában | Borsodi Műhely

+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2017-11-07 10:42:17

Nyílt nap – a Lukács iskolában

Zsúfolásig megtelt a Győri Műszaki SZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának ebédlője a 2017. november 7-én és november 14-én megtartott NYITOTT KAPUKON.

 

Mindkét alkalommal közel ötszáz diák és szülő kereste fel az iskolát. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a pályaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos diákok számára, hogy pontos tájékoztatást kapjanak az iskolában oktatott szakmákról.

A Borsodi Műhely Kft. önálló standdal jelentkezett, ahol a tanulók és szüleik megismerhették a cégnél folyó duális szakképzés alapjait, az AUDI-val közös képzési projektünket, oktatott szakmáinkat, illetve vázoltuk számukra azt a juttatási csomagot, amit cégünk kínál a diákok számára.

Kihangsúlyoztuk azt is, hogy a szerződött diákjaink nálunk munkatársként, kollégaként vannak megbecsülve, ők is a Borsodis csapat tagjaivá válnak.

Az a véleményünk, hogy az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek a jövőben is sikere lesz, így maximálisan támogatjuk a hasonló rendezvények szervezését.