2023-01-05 15:42:35

Mahr roadshow mérőeszköz bemutató - ,, Jövő orientált mérés ’’

Mahr roadshow

2022.11.07-én a Mahr Magyarország Kft. mérőeszköz bemutatót tartott cégünk győri telephelyén. Az esemény megtekintésére nagy igény mutatkozott mind a mérőszoba, az üzemi kollégák, mind a tanulóink részéről is. A minőségbiztosítás egyik alappillére a megbízható mérőeszközök alkalmazása a gyártás minden folyamatában, hiszen így javítani tudjuk a minőséget, növelhetjük a termelékenységet, valamint optimalizálni tudjuk a folyamat költségeket is. 

A bemutató napon, többek között megtekinthettünk olyan komplex mérőgépeket, mint a többfunkciós kontúrmérő állomás, automata optikai tengely mérőgép, érdesség mérő állomás, érintőképernyős- hőmérsékletkompenzációs magasságmérő gép. Ezen túlmenően a Mahr felkészült szakemberei prezentálták a legújabb ,,okos” kézi-digitális mérőeszközöket úgymint furatmérők, mérőórák, precíziós induktív tapintók, mikrométerek stb.

Az eseményen résztvevő munkatársak kiváló betekintést kaphattak a jövő személetű méréstechnika eszközeiről, melyek többek között képesek kiszolgálni az Ipar 4.0 elvárásait is.