Interaktív Pályaválasztási Kiállítás Kimle | Borsodi Műhely

+36-96/529-071

info@borsodimuhely.hu

2017-06-27 12:16:05

Interaktív Pályaválasztási Kiállítás Kimle

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Interaktív Pályaválasztási Kiállítást szervezett Kimlén a Mosonmagyaróvár térség pályaválasztó diákjai számára.

A most hetedik osztályos tanulói számára nagy érdeklődés mellett került megrendezésre az I. Interaktív Pályaválasztási Kiállítást a Kimlei Biella csarnokban 2017.május 24-én.

A kiállításon lehetőségük volt a vállalkozások / cégek által képviselt, elsősorban a térség hiányszakmáinak bemutatására, ahol a diákok kipróbálhatták és megismerhették a cégek kínálta szakmákat, és így a saját élmény általi megismeréssel támogatva őket saját képességeik felismerésében a sikeres pályaválasztásuk érdekében.

A térség diákjai számára nagy lehetőség volt ez, hiszen „testközelből” ismerkedhettek a szakmákkal, kezükbe foghatták az anyagokat, kipróbálhatták, szerelhettek, alkothattak a cégek által előre elkészített anyagokkal.

Cégünk a Professzió Klaszter tagvállalataként képviseltette magát.

Elsősorban a gépészmérnöki szakmát kívántuk bemutatni és testközelből megismertetni a fiatalokkal. Imrefi Béla és Beke Éva közreműködésével lehetett kipróbálni egy 3D-s tervező munkahelyet és az érdeklődőknek megtervezni a saját autójukat, repülőjüket vagy hajójukat.