2020-08-31 14:13:37

Évnyitó - Évindító a Borsodi Műhely Kft.-nél

A Borsodi Műhely Kft. 2020.08.31.-én a nyári gyakorlattal sikeresen lezárta mindhárom telephelyén a 2019/2020-as képzési tanévet.

2020.09.01.-én becsengettek az iskolákban, mely egyben a duális képzésben résztvevő vállatok számára is a 2020/2021-es tanév megkezdését jelentette.

Tanulóink évnyitói az adott iskolák falain belül, rendhagyó módon, a kialakult pandémiás helyzet miatt, a külső gyakorlati képzőhelyek bevonása nélkül került megtartásra, mely megfontolt döntést igazolt.

Képzések tekintetében a szombathelyi telephely kivételével, a győri és a kisújszállási telephelyeinken az iskolák által megadott beosztások szerint, megkezdődtek az oktatások tanulóink részére a mentorokkal közösen.

Meg kell említenünk, hogy az előző tanévben 1 fő Villanyszerelő [OKJ 34 522 04] tanuló is részt vett az oktatásban, mely a nyári gyakorlatra korlátozódott. Cél, hogy a jelenlegi tanévben a győri telephelyünkön legyen ismét eme szakmában is tanulónk.

Másik fontos cél, hogy a szombathelyi telephelyünkön is legyenek tanulóink. Folyamatosan keressük azon diákokat, akikkel közösen tudjuk építeni a jövőt.

A tanulóképzés rendszere megújult, 2020.09.01.-től új szakmák jelentek meg, új feltételrendszerrel. Ez egyben egy új fejezetet is jelent a szakképzésben, melyre ezen évben a vezetőség folyamatosan készül.

Minden tanulónknak jó tanulást, mentorainknak pedig sikeres, eredményes oktatást kívánunk!

Gépgyártástechnológiai technikus

Gépgyártástechnológiai technikus, mechatronikai technikus és gépi forgácsoló képzésben résztvevő tanulók – Győr

Gépi forgácsoló

Gépi forgácsoló képzésben résztvevő tanulók - Győr

Forgácsoló Kisújszállás

Gépi forgácsoló képzésben résztvevő tanulók – Kisújszállás

Forgácsoló

Gépi forgácsoló képzésben résztvevő tanulók – Kisújszállás